Hopp til innhold
Min side

Vi tilbyr fullverdig advokathjelp innenfor de mest relevante rettslige områdene for små og mellomstore bedrifter opp til 50 ansatte.

Advokatforsikring fra HELP gir deg:

Bedriftsledelse er tidkrevende og hardt arbeid

Vi vet at hverdagen for bedriftsledere preges av høyt tempo, og at det kreves fullt fokus på kjernevirksomheten for å lykkes. Ved å ha advokatforsikring kan konflikter forebygges og løses, slik at bedriften kan fokusere og bruke all tid og energi på det som er viktig.

Rørleggere, entreprenører, frisørsalonger og mange andre bedrifter i Norge er forsikringskunder hos HELP i dag. Vi har avtale med landsforeningen Nelfo, foreningen for ventilasjon, kulde og energi (VKE), Rørentreprenørene Norge og Hår1 Kjeden.

Juridisk hjelp for bedrifter i hele Norge!

I dette webinaret for Rørentreprenørene Norge tok vi opp juridiske spørsmål bedrifter støter på i entrepriser og forbrukerforhold.

Spesialisert og relevant kompetanse

Våre spesialiserte advokater har lang erfaring med rådgivning og vurdering av saker innen forretningsjus. Noen av forretningsområdene vi er spesialisert på er arbeidsrett, kontraktsrett, entrepriserett og husleierett.

Jeg liker å jobbe i HELP fordi vi gir advokathjelp til dem som trenger det, uavhengig av økonomiske ressurser. Det å få muligheten til å gjøre dette sammen med så flinke advokater, gjør arbeidsdagen i HELP veldig motiverende.

Bilde av Aksel
Aksel Lønnkvist Stumpf Fagansvarlig Entreprise, advokat MNA

Du får din egen advokat - uten timespris

Med HELP Advokatforsikring Bedrift kan du være trygg på å få hjelp til å gjøre de riktige juridiske valgene, slik at du unngår unødvendige konflikter. Forsikringen gir deg fullverdig advokathjelp innenfor de rettsområdene som er relevante for din bedrift. Inkludert i dekningen er tilgang til Min side og HELPs digitale arbeidsavtale. Bedriften får hele 15 timers juridisk rådgivning per år. 

Dersom bedriften din skulle havne i en tvistesak innenfor rettsområdene som er dekket, vil vi også bistå deg i en eventuell rettssak, helt til Høyesterett om nødvendig. I tvistetilfeller dekker vi både egne og eventuelle idømte saksomkostninger opp til 2 millioner kroner per sak.

Advokatforsikringen reddet butikken

Familien Sturlason har drevet fotostudio i tre generasjoner på samme sted midt i Oslo sentrum.

Uten HELPs advokatforsikring for bedrifter ville vi sannsynligvis ha måttet legge om virksomheten - daglig leder, Espen Sturlason

Er du medlem?

 • Advokatforsikring for Nelfo-medlemmer

  Forsikringen dekker advokatbistand for domstolene innen entrepriserett og krav knyttet til håndverkertjenester.

  Les mer her.

 • Advokatforsikring for VKE-medlemmer

  Med forsikringen er din bedrift sikret advokathjelp innen entrepriserett og kontraktsrett.

  Les mer her.

 • Advokatforsikring for Rørentreprenørene Norge

  Med forsikringen er din bedrift sikret advokathjelp innen entrepriserett og kontraktsrett.

  Les mer her.

 • Advokatforsikring for Hår1 frisørsalonger

  1. februar fikk alle frisørsalongene tilgang på advokathjelp fra HELP.

  Les mer her.